Rejser til Barcelona i foråret

BarcelonaNår det er rigtig koldt herhjemme, kan det være værd at tage sydpå. Du kan naturligvis tage en klassisk charterrejse, men faktisk er der også et alternativ: en storbyferie sydpå. Her kan du kombinere varmen med en masse spændende oplevelser.

En af de bedste storbyferier er at tage på en af de mange rejser til Barcelona. Her kan du kombinere en varm sol med spændende oplevelser, god mad og et hektisk natteliv (hvis du ellers er til det). Og så har byen endda en strand kort fra centrum – noget de fleste andre storbyer ikke kan prale af.

Der findes masser af spændende seværdigheder i Barcelona. Men faktisk er indbyggerne en oplevelse for sig. Du kan vælge at sætte dig på en hyggelig café med et glas hvidvin eller en af Spaniens udmærkede øl og bare opleve livet gå forbi foran dig. Men den største oplevelse af indbyggernes lidenskab får du, hvis du tager til fodbold.

På Camp Neu spiller Barcelona med alle verdensstjernerne. Og de følges tæt af de inkarnerede fodboldfans fra byen. Kan du få billetter til et opgør mod Real Madrid, så får du en oplevelse for livet.

Livet i Barcelona leves også i høj grad om aftenen. Når mørket falder på, kommer folk ud. Først tager de på restaurant, hvor de nyder maden sammen med familien eller gode venner. Senere tager de måske i byen, hvor de fester til den lyse morgen. Og næste dag gentager det sig.

Så hvis du både vil feste og opleve seværdigheder får du din sag for. Alternativet kunne være at besøge byen flere gange.

Next post: