Online lån gør det nemmere

LånFor indtil få år siden var et lån forbundet med en tur i banken. Men i dag er det blevet meget nemmere. Du kræver bare, at du gør en ting: lån penge online. Det er hurtigere, smartere og nemmere – ja, det eneste, som det ikke er, det er billigere.

Faktisk er den største ulempe ved online lån, at det er en ret dyr låneform. Så lån kun penge via internettet, hvis det skal være nemt og hurtigt. Kigger du mest på prisen, så kommer du ikke udenom bankernes lån.

Men kan du leve med den højere pris, så er der til gengæld en række fordele. Først og fremmest går det hurtigt. Du udfylder en ansøgning, og et par dage efter har du pengene. Faktisk drejer det sig oftere om timer end dage, før du ved, om du er blevet godkendt.

Du kan også klare det hele hjemmefra vha. din computer. Så du slipper for turen i banken – der måske endda er lukket på det tidspunkt, hvor du gerne vil klare lånet.

Endelig så er du også anonym på en helt anden måde, end når du står over for din bankrådgiver. Er din økonomi eller ok, så bliver der ikke stillet spørgsmål til lånet – noget som er meget rart, hvis du føler, at di bankrådgiver nogle gange leger ”far og mor” overfor dig.

Så et online lån er for dem, som går mere op i, at det skal være nemt og hurtigt (og anonymt) at tage et lån – og ikke kigger så meget på prisen. Er du i den gruppe, er det bare at sætte sig foran computeren.

Previous post:

Next post: