Lave sit eget sted

Lave sit eget sted

Jeg har rigtig længe kigget efter en lejlighed i København. Men jeg har ikke sparet mange penge sammen, og fordi jeg stadig er på su er det umuligt at låne i banken til en lejlighed. Min kæreste og jeg, har kigget rundt omkring efter lejligheder, uden at finde noget vi syntes virkede rigtigt. Jeg faldt så i snak med min venindes far en dag, han ejer masse bygninger i København, vi stod talte om at sætte lejligheder i stand, om hvordan jeg godt kunne tænke mig selv at sætte min lejlighed i stand.

Der gik et par uger efter samtalen, og så ringede han til mig, “du, jeg har noget jeg gerne vil vise dig”. Jeg kørte til Frederiksberg for at mødes med ham og vi gik ind i en bygning, som jeg vidste han ejer. Han tager mig øverst op, åbner dørene ind til et kæmpe stort rum, med god plads op til loftet. Han kigger på mig, siger så, “her er ført vand op, og el, men der er intet gjort, her skal gøres meget. Jeg har isoleringen liggende, men resten mangler, men har du lyst og mod på det, så vil jeg gerne lave dig et billigt overslag på at købe lejligheden”. Jeg stod paf og gloede på ham. Jeg sagde at jeg måtte tænke over det, se prisen, og tale med min far og bror, der er advokat og håndværkere.

Jeg ringede til min far og bror, de kom over og besøgte mig weekenden efter, vi gik rundt og kiggede på rummet, det er stort rum, lejligheden ville blive et sted mellem 70-80 kvm, alt efter hvordan jeg ville indrette rummene. Min bror vurderet stedet, min far kiggede på slagsforslaget. Jeg får det foræret for en slik, pengene jeg faktisk havde, og så var der stadig meget tilbage. Jeg gik ned i banken med det, sammen med min far. Bankdamen var smule skeptisk, men hun gik med til at låne til bygge materialer. Min bror lovede at hjælpe mig mere end hvad jeg kunne drømme om, jeg har selv hænderne skruet rigtigt på, og min kæreste er også selv håndværker. Vi gik godt i gang, jeg er gået i gang med at søge billigvvs, for vi skal have en professionel til at lave badeværelset, og installere tingene i køkkenet og fører vandet op til håndvask og opvaske maskinen. Mine forældre har købt rigtig mange ting til at få gjort lejligheden færdig. De vil gerne hjælpe mig med at få et godt hjem. Fødselsdagsgaver og julegaver er ikke noget jeg får i år, men det er helt i orden, jeg har fået mit eget sted, det begynder så småt at tage form, der er blevet isoleret, væggen til soveværelse og badeværelse og kontor er kommet op, det begynder at ligne en rigtig lejlighed. Der er lang vej igen, det går lidt langsomt fordi vi gør det selv, men pyt, det skal nok gå hen og blive helt perfekt, jeg er min venindes far evig taknemlig for denne fantastiske mulighed. Det er stort af ham at hjælpe mig sådan.

Lave sit eget sted

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: