En lille hvalp

Nina havde længe stået i mod hendes datters plagerier om en lille, sød hvalp. Laura havde utallige gange spurgt sin mor, om de ikke nok skulle have en sød hund. Laura ville gerne passe den hver evig eneste dag, det lovede hun højt og helligt. Nina havde dog lidt svært ved at tro på, at Laura ville bevare interessen særligt længe, og derfor blev det jo nok mere Ninas end Lauras hund. Nina vejede derfor for og i mod flere gange. Hun var nemlig selv vokset op med hund, og de havde haft nogle skønne tider sammen.

Mange forberedelser

Hunden havde heddet Baloo, og den havde elsket at lege med Nina. Selvom Nina kun havde været ti år gammel, da hendes forældre købte Baloo, så kunne hun stadig huske dagen meget tydeligt. Det havde været solskin, og de hvide lammeskyer havde været spredt tilfældigt ud over den lyse, blå himmel. Først var de taget ud i en dyrebutik, hvor de havde kigget på forskellige ting og sager til hunde. De havde købt lidt med, men de havde allerede været på nettet, hvor de havde fundet en skøn side, der hed kirstensdyrebutik.dk. Der havde de købt både kurv, tæpper og legetøj, så det hele stod klar, længe før Baloo ankom.

Lykkens time

Endelig var lykkens time kommet. Det havde hun i hvert fald fået fortalt af sin mor, at hun havde sagt, da de endelig var nået frem til stedet, hvor de skulle hente Baloo. I dag kunne Nina ikke lade være med at grine lidt over den barnlige glæde, som hun havde udvist over for det at få en hund. Nina sad og tænkte lidt på, om hendes datter Laura mon havde de samme tanker. Laura var ni år gammel, så det var jo næsten det samme.

En lille hvalp

Det var en gård, de havde været ude på for at hente Baloo. Der havde været tre små, søde hvalpe, men de havde allerede valgt Baloo, da de havde været derude på gården et par uger forinden. Damen, der ejede hundene, havde vist dem rundt på gården. De var ved at renovere, så de kunne have endnu bedre plads til alle deres hunde.

Nina havde været uålmodig, og hun havde gået og trukket sin mor i ærmerne. Hun ville bare gerne hente Baloo nu, så kunne det være lige meget, hvordan resten af gården så ud. Sådan skulle det dog ikke være, og de havde trasket rundt i meget lang tid. Sådan havde Nina i hvert fald følt det.

Endelig var de dog kommet ind i huset, hvor alle hundene var. Der var meget uro, og de små hvalpe tumlede omkring og faldt over deres egne ben. Nina havde været meget lykkelig, og hun havde blot sat sig midt på gulvet for at kigge på hundene. Hun havde dog ikke fået fred, for de små hvalpe var kommet susende over til hende for at lege. Det havde hun med glæde gjort. De var nemlig utrolig kære, selvom deres små tænder kunne bide ret hårdt.

En lille hvalp

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: